Verwarming

plumbing-585658_1280

Centrale Verwarming

Een goede cv-ketel is tegenwoordig niet meer uit de Nederlandse huishoudens weg te denken. De laatste jaren zijn er veel nieuwe verwarmingssystemen ontwikkeld. Zo bestaat er nu de Hr-ketel, de Eco-combiketel en verschillende nieuwe modellen met een groot vermogen en warmwater capaciteit.

Een nieuwe CV ketel

Wilt u graag uw CV ketel laten vervangen door een nieuwer, zuiniger model? Bespaar op uw stookkosten door uw oude CV ketel te laten vervangen.


Service en onderhoud

Een CV ketel, jong of oud, heeft elk jaar onderhoud nodig. Wij verzorgen deze jaarlijkse onderhoudsbeurt voor vele verschillende ketels en hebben veel ervaring met de verschillende types. Plus: een schonere ketel is beter voor het milieu!


CV Onderhoud

Installatie Beheer Oldambt heeft verschillende cv-ketels in beheer waarvan wij onderhoud en reparatie verzorgen. Het onderhoud en schoonmaken van de ketel doen wij elk jaar, om storingen en ongemak voor te zijn

Waarom is onderhoud nodig?

Tijdens een onderhoudsbeurt zorgen wij er met name voor dat de ontsteking optimaal werkt en dat de brander schoon is. Daarnaast zijn er diverse bewegende delen, en onderdelen die uitzetten en krimpen onder invloed van warmtewisselingen. Wij checken ook deze punten op een optimale werking. Wij verrichten ook metingen om de CO2-waarde te bepalen en af te stellen. Van en naar de cv-ketel lopen bovendien rookgaskanalen, die ook 100% in orde moeten zijn.

×

Hallo!

Click hier onder voor chatten met  WhatsApp of zend een mail naar  b-hartog@installatiebeheeroldambt.nl

× hoe kunnen we je helpen