Elektra

plumbing-585658_1280

Elektra aanleggen

Wanneer u thuis of op de zaak gaat verbouwen, kan het zo zijn dat er elektra moet worden aangelegd. Ga hier nooit zelf mee aan de slag, maar laat dit over een professional. Wij kunnen voor u elektra aanleggen. Wij zijn dé elektricien in Oldambt en omgeving. Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat een opdracht altijd tot een goed einde wordt gebracht.


U kunt ook bij ons terecht voor het installeren van uw laadpaal of laadpunt thuis voor uw elektrische auto, en aanpassing groepenkast i.v.m. inductie koken of krachtgroep vraag naar de mogelijkheden.


Ook bij een stroomstoring of kortsluiting kunt u ons bereiken. Wij komen snel bij u langs om het probleem op te lossen. Onze klantvriendelijke benadering zorgt al jaren voor een brede en tevreden klantenkring in Oldambt en omstreken. Na een afspraak komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken samen met u een plan van aanpak als het gaat om het aanleggen van nieuwe elektra.

AANBIEDING:
Vervangen van uw oude groepenkast voor een 3 Fase groepenkast met
– 8 groepen 16A en kookgroep 2x16A
– 3 aardlekschakelaars 30ma
– 1 hoofdschakelaar 40A
NU MET MONTAGE
595,- Euro incl BTW

groepenkast 3 fase 8 groeps kookgroep

Groepenkast
aanpassen

Misschien heeft u problemen met uw apparatuur, heeft u vaak last van kortsluiting of bent u aan het verbouwen? Dan is het verstandig om uw groepenkast uit te breiden! U kunt dan namelijk meer apparaten (tegelijk) aansluiten en gebruiken. Als uw huis gebouwd is in de jaren zeventig of eerder, is het uitbreiden van de groepenkast zeker verstandig. (Oudere huizen hebben vaak geen aardlekschakelaar of hoofdschakelaar. Dit zorgt voor onveilige situaties.) Maar ook bij nieuwere huizen kan een extra groep van pas komen voor inductie koken bij voorbeeld.